O nama – dihtovanje prozora i vrata Miks

Firma za dihtovanje prozora i vrata Miks je osnovana 90-tih godina sa sedištem u Nišu.

Možemo se pohvaliti uspešnom ugradnjom aluminijumskih lajsni i dihtovanjem stolarije u preko 15.000 privatnih kuća i stanova, kao i objekata od javnog značaja poput: Hitne pomoći u Nišu, zgrade Crvenog krsta u Uzicu, preduzeća “Žitopek” u Nišu, zgrade obdaništa i vrtića “Bambi” i “Kolibri” u Paraćinu, zgrade Filozofskog fakulteta u Nišu, zgrade Hemijskog fakulteta u Nišu (za koju je, od strane nemačkih eksperata, zahtevano ispunjenje posebnih uslova nivoa prašine radi očuvanja oglednih instrumenata), zgrade aerodroma „Lađevci“ u Kraljevu…

Uz blagoslov vladike Raško-prizrenske eparhije, Teodosija, zadihtovali smo manastire: Gračanica, Visoki Dečani, Pećka Patrijaršija, Gorioč, Draganac, Crna Reka, Banjska, Sočanica, Sokolica, Ulije, Končul, Dren, Đurđevi stupovi, Zociste, Duboko potok, Devine vode, manastir Svetih Arhangela u Prizrenu, kao i manastire drugih eparhija, Jovanje kod Ovčar Banje, manastir Svetog velikomučenika Dimitrija u Divljanima, manastir Dubočica kod Pljevalja (Crna Gora), Sabornu crkvu u Beogradu, crkvu Sv.Marka, crkvu posveċenu rođenju Isusa Hrista na Voždovcu, gde smo dobili zahvalnicu od Protojereja-stafrofora oca Dragana.

Dihtovanje prozora

Analiza kvaliteta metode dihtovanja stolarije aluminijumskim lajsnama

Ponosni smo na to da je rezultat efikasnosti naših proizvoda, prethodno analiziran na tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“ u Zrenjaninu, zadivio profesore Novicu Hornjaka i profesora doktora Miroslava Lambića , eksperta Ministarstva za nauku, razvoj i životnu sredinu i predsednika društva za sunčevu energiju “Srbija Solar“. Nakon ove analize, upuċena nam je specijalna pozivnica za simpozijum u Vrnjačkoj Banji novembra 2009. godine pod nazivom „Energetska efikasnot 2009“, kao i mnoga druga učešċa na simpozijumima i predavanjima sa sličnom temom.

Najveċe pohvale smo dobili od Ramba Amadeusa, umetnika i borca za energetsku efikasnost i očuvanje životne sredine. Pored pohvala u štampi, on svojim idejama pomaže unapređenju poslovanja naše firme.

Kvalitet usluga

Sigurni samo da su naši klijenti zadovoljni našim uslugama, jer o tome dobijamo povratne informacije što i mi potkrepljujemo trajnom garancijom. Anketa na kraju svake godine je pokazala da se 90% poslova obavlja na osnovu preporuka od drugih mušterija.

Proizvodnja aluminijumskih lajsni

Firma za dihtovanje stolarije aluminijumskim lajsnama Miks, zajedno sa beogradskom firmom Deks, je do savršenstva dovela kvalitet aluminijumskih lajsni i sa ponosom vam predstavlja i fabriku u kojoj se proizvodi na desetine hiljada lajsni. Salivene su od dur aluminijuma, perfektno obrađene i spremne za ugradnju.

Dihtovanje stolarije