O NAMA

onama1

Firma za dihtovanje vrata i prozora “Miks” je osnovana 90-tih godina sa sedištem u Nišu.

Možemo se pohvaliti uspešnom ugradnjom našeg proizvoda u preko 15.000 privatnih kuća i stanova kao i objekata od javnog značaja poput: Hitne pomoći u Nišu,zgradu crvenog krsta u Uzicu, preduzeća “Žitopek” u Nišu, zgrade obdaništa i vrtića “Bambi” i “Kolibri” u Parćinu, zgrade “FILOZOFSKOG Fakulteta” u Nišu,zgradu hemiskog fakulteta u Nisu gde su bili zahtevani posebni uslovi nivoa prasine radi ocuvanja oglednih instrumenata od strane Nemackih eksperata,I to smo postigli! Zgrade aerodroma “Lađevci” u Kraljevu… Ponosni smo na to da je rezultat efikasnosti naših proizvoda, prethodno analiziran na tehničkom fakultetu “Mihajlo Pupin” u Zrenjaninu, zadivio profesore Novicu Hornjaka i profesora doktora Miroslava Lambiċa , eksperta ministarstva za nauku, razvoj i zivotnu sredinu i predsednika drustva za sunčevu energiju Srbija Solar” , te nam upuċuju specijalnu pozivnicu za simpozijum u Vrnjačkoj Banji novembra 2009, god pod nazivom “Energetska efikasnot 2009.”, kao i mnogo učešċa na simpozijumima i predavanjima sa sličnom temom.onama2

Najveċe pohvale smo dobili od Ramba Amadeusa , kao borca za energetsku efikasnost i očuvanje životne sredine. Pored pohvala u štampi , ovaj veliki borac za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost, svojim idejama, pomaže unapredjenju poslovanja naše firme. Sigurni samo da su naši klijenti zadovoljni našim uslugama, o tome dobijamo povratne informacije što i mi potkrepljujemo trajnom garancijom. Anketa na kraju svake godine je pokazala da se 90 % poslova obavlja na osnovu preporuka od drugih mušterija.
Uz blagoslov vladike Raško-prizrenske eparhije, Teodosija, zadihtovali smo manastire: Gračanicu, Visoke Dečane, Pećku Patrijaršiju, Gorioč, Draganac, Crnu Reku, Banjsku, Sočanica,Sokolica, Ulije, Končul, Dren, Djurdjevi Stupovi,Zociste,Duboko potok,Devine vode, manastir Svetih Arhangela u Prizrenu,kao i manastire drugih eparhija, Jovanje kod Ovčar Banje,manastir svetog veliko mucenika Dimitrija u Divljanima, manastir Dubocica kod Pljevalja (Crna Gora), Sabornu crkvu u Beogradu,crkvu Sv.Marka,crkvu posveċenju rodjenju Isusa Hrista na Voždovcu,gde smo dobili zahvalnicu od Protojereja-stafrofora oca Dragana.

onama3“ Miks” firma, zajedno sa Beogradskom firmom “Deks” je do savrsenstva dovela kvalitet aluminijumskih lajsni i sa ponosom vam predstavlja i fabriku u kojoj se proizvodi na desetine hiljada lajsni. Salivene su od dur aluminijuma,perfektno obradjene i spremne za ugradnju.

Važno je napomenuti da se proizvodnja vrši na specijalnim mašinama konstruisanih od strane najstručnijih inženjera i namenjene su isključivo za proizvodnju profilisanih lajsni.

O NAMA U ŠTAMPI

 

Translate »